SATIQUE
Gothic kleding, Sieraden, en nog veel meer .
HomeFoto'sShawlsSieradenWinkelAanmeldenlinkpartnersBlogDiversen

Crystal Skull Replica

Prachtige replica van de amethyst crystal skull gemaakt van gegoten hars. Het is niet zomaar een schedel, er zit een mystiek verhaal achter.Er zijn ooit 13 kristallen schedels gevonden in Mexico, Zuid-Amerika en Centraal-Amerika, waarvan niemand precies weet waar ze vandaan komen, waarvoor ze dienden, noch hoe ze zijn gemaakt. De verschillende schedels zijn tussen de 5000 en 36000 jaar oud! Er is bewijs dat de schedels te maken hadden met de Maya's en/of Azteken, maar ook bij de Indianen is kennis over het bestaan van de Kristal Schedels en men sluit niet uit dat ook Indianen in het bezit zijn van nog meer Kristal Schedels. Wat is er zo bijzonder aan deze schedels? Ze schijnen magische en helende krachten te hebben en hebben ook te maken met grote wereldprofetieën (zo ook de Maya voorspelling m.b.t. 2012). De schedels hebben een sterk helend en positief effect op mensen. Men heeft ook met verschillende methoden metingen verricht om te verifiëren dat de schedels echt energie hebben en dit is dus inderdaad zo gebleken. Men heeft hiertoe metingen verricht met Lecher Antenne, EEG, Krillian en meridiaan apparatuur.


Verder zijn we met onze hedendaags technologie niet in staat om ook dergelijke schedels te maken; als we kwarts bewerken moet dat met de moleculaire structuur mee. Wordt er tegen deze structuur in gesneden, dan verpulvert het kwarts, zelfs als het met een laser gebeurt. Deze 13 schedels, je raadt het al, zijn wél tegen deze structuur uitgehouwen. Hoe, dat weet men dus niet. Eén theorie is dat deze schedels de erfenis zijn van buitenaardse wezens, maar er wordt ook gesproken over culturen met hoog ontwikkelde technologie zoals Atlantis en Lemurië.
Een andere theorie is dat de schedels uitgehouwen zijn met diamant en daarna fijner afgewerkt met siliconenzand en water. Maar men heeft uitgerekend dat dit zoveel werk was dat het 300 jaar (!!) zou duren eer er één
af was.


Deze skull is een replica van een van die 13 schedels, genaamd Amethyst crystal skull of kortweg AMI


 


Prijs  € 15.00
Gothic en wicca
<< Terug naar catalogus

HomeFoto'sShawlsSieradenWinkelAanmeldenlinkpartnersBlogDiversen